fbpx

Bevissthetstrening er et viktig virkemiddel for å beskytte organisasjoner og enkeltpersoner mot angrep. Så mange som 82% av alle vellykkede IT-angrep er gjort med hjelp av eller igjennom ansatte. Den økende bruken av teknologi i både personlige og profesjonelle omgivelser har vært med på å øke risikoen for IT-angrep betydelig. I følge Statista anslås kostnadene for nettkriminalitet på verdensbasis å være 8.4 billioner dollar i 2022, og 11.5 billioner i 2023. Økningen er estimert til å fortsette. Ifølge en studie fra Anti-Phishing Working Group var det mer enn 1,2 millioner phishing-angrep(epost svindel angrep) i 2018.

Vellykkede it-angrep som involverer en ansatt 82%

Pakkeløsninger

1- 20 ansatte

Basic

NOK10000

Innehold

 • Foredrag i bevissthetstrening
 • 4 stk. simulerte Phishing-angrep
 • Rapport Phishing Simulering
21- 50 ansatte

Basic

NOK20000

Innehold

 • Foredrag i bevissthetstrening
 • 4 stk. simulerte Phishing-angrep
 • Rapport Phishing Simulering
51- 100 ansatte

Basic

NOK30000

Innehold

 • Foredrag i bevissthetstrening
 • 4 stk. simulerte Phishing-angrep
 • Rapport Phishing Simulering
100 eller flere ansatte

Basic

Be om tilbud

Innehold

 • Foredrag i bevissthetstrening
 • 4 stk. simulerte Phishing-angrep
 • Rapport Phishing Simulering

Om pakkeløsningene

Northwall tilbyr pakkeløsninger for å styrke IT-sikkerheten og fremme en kultur av bevissthet og beredskap i din organisasjon. Gjennom vårt engasjerende foredrag i bevissthetstrening, tilbyr vi proaktiv læring der dine ansatte vil få dypere innsikt i viktigheten av IT-sikkerhet, samt hvordan man kan forebygge potensielle trusler gjennom informerte handlinger. Denne tilnærmingen sikrer ikke bare at opplæringen er relevant og effektiv, men bidrar også til å fostre en kultur der sikkerhet er en prioritert verdi.

Phishingsimulering og rapportering inkludert

En sentral del av denne pakken er våre simulerte phishing-angrep, der vi tilbyr fire realistiske simuleringer designet for å etterligne ekte cyberangrep. Disse simuleringene gir teamet ditt verdifull erfaring i å identifisere og avverge potensielle trusler, noe som er et kritisk skritt i å beskytte organisasjonens data og ressurser. Etter gjennomføring av disse simuleringene, vil du motta en detaljert rapport om phishing-simuleringen, som gir innsikt i teamets prestasjoner og fremhever områder der det kan være behov for ytterligere trening eller forbedring. Det vil også tas utgangspunkt i resultatene av phishingsimuleringen i foredraget.

Ved å investere i denne pakken, tar du et viktig skritt mot å sikre at din organisasjon er godt rustet til å møte de digitale truslene i dagens verden, samtidig som du fremmer en proaktiv og sikkerhetsbevisst kultur.


Kursholder

Mats F. Evensen

Sikkerhetsrådgiver og gründer

Om foredragsholder

Mats er en teknologi-glad person med stor interesse for IT-sikkerhet. Han har bachelor grader i Økonomi og Administrasjon og Maskiningeniør, men endte etterhvert opp som grunnlegger og dagligleder av Northwall. Mats har erfaring fra flere små og store organisasjoner, og sitter i styret i flere bedrifter. Mats har også tidligere fartstid som kursholder i teknologi sektoren, og elsker å komme ut å forelese.

Mats er opptatt av å hindre angrep ved å kunne forstå hvordan din motstander tenker. Dette er noe av det som blir gjennomgått på kurset hans. Etter kurset vil kursdeltagerne være betydelig bedre rustet til å oppdage digitale trusler, og være vanskeligere å lure i et pågående angrep.