fbpx

Har Linkedin kontoen din blitt hacket?

  • Har du funnet et innlegg, melding eller hendelse som du ikke har opprettet med Linkedin profilen din, men det står at det er fra deg? 
  • Har noen andre kommet inn på kontoen din uten din tillatelse, og du har mistet kontroll over din konto? 
  • Har du funnet en konto som bruker navnet ditt eller bildene dine?

Hva skal man gjøre?

Det er veldig urovekkende å miste tilgangen til Linkedin kontoen sin. Den inneholder ofte en mengde personlig informasjon og kommunikasjon. Noen ganger er den hackede Linkedin kontoen også knyttet opp til en bedriftsside. Dette er kanskje en side arbeidsgiver har brukt mye tid å penger på å etablere. Og som dere nå ikke har kontroll på lenger. Det er viktig at den blir sikret så fort som mulig. For å få dette til er det ofte at man trenger hjelp. Mange synes det er vanskelig å forholde seg til Linkedin kundeservice.

Mye kan gå tapt

Kontoen din kan inneholde private meldinger, bilder og informasjon som du ikke ønsker å dele offentlig eller med uvedkommende. I tillegg kan hackere bruke kontoen din til å sende spam eller skadelig innhold til kontaktene dine, noe som kan skade ditt forhold til andre.

De kan også få tilgang til andre kontoer og tjenester som er knyttet til Linkedin, som e-post eller andre webtjenester. Dette kan potensielt føre til identitetstyveri eller økonomisk tap. Derfor er det svært viktig å beskytte Linkedin-kontoen din og handle umiddelbart hvis du mistenker at den har blitt hacket.

Hjelp med hacket Facebook profil

Vi kan hjelpe deg få tilbake Linkedin kontoen din!

Northwall tilbyr å hjelpe deg når Linkedin-kontoen din er hacket. Vi bistår deg med å gjenopprette tilgangen til profilen, sikre personlig informasjon og forhindre ytterligere uautorisert tilgang. 

Vi guider deg gjennom prosessen trinn for trinn, inkludert kontakt med Linkedin sin kundestøtte, verifisering av identitet og implementering av forbedret sikkerhet for kontoen din.

Med Northwall’s hjelp kan du få kontroll over din digitale identitet igjen.

Ring oss på telefon 93864244 eller skriv til oss i kontaktskjemaet.

Marianne Strøm
Marianne Strøm
2024-04-12
Jeg fikk hjelp med en gan. Anbefaler sterkt å bruke Northwall. Jeg fikk hjelp med en gang, Mats var kjempe fin å jobbe med.
Gunn Christin Slørdahl
Gunn Christin Slørdahl
2024-04-11
Jeg opplevde Mats hos Northwall veldig profesjonell og vennlig i håndteringen av mine utfordringer, fant raskt løsninger og ga samtidig gode tips og råd i hvordan jeg kan utvikle meg og min business videre på en teknisk og profesjonell måte. Jeg fikk lett kontakt med Northwall og time ble også satt opp raskt, noe som var viktig for meg for å få løst utfordringen min så hurtig som mulig. Jeg er veldig fornøyd med jobben som ble gjort og utrolig takknemlig for all hjelp i en vanskelig situasjon for meg. Anbefales på det sterkeste fra min side.
Bjøro Per Helgeson Røyset
Bjøro Per Helgeson Røyset
2024-02-19
Anbefales på det sterkaste ! Har opplevd å blitt hacket i sosiale medier, og kom ikkje inn. Personellet ved Northwall.no hjalp meg å få kontroll igjen ! Bærre positivt å seie her i frå !
Steinar Murud
Steinar Murud
2024-02-01
Min Facebookkonto var hacket og jeg var blokkert. Jeg prøvde å ordne å problemet selv, men sto helt fast. Jeg kontaktet Northwall og satte opp en time med Mats. Vi hadde en fin og ryddig gjennomgang og løste problemet. Jeg er meget fornøyd med service og resultatet.
Grete Riseng
Grete Riseng
2023-11-09
Instagram-kontoen min ble hacket og det er et skikkelig mareritt. Ingen å snakke med, bare KI, AI, troll eller annet lumskt i andre enden. Da var det betryggende å få hjelp fra Mats hos Northwall som kunne hjelpe meg med å sikre mine SoMe-kontoer i fremtiden og samtidig var det godt å bli beroliget av at dette kanskje løser seg. Tusen takk!
Jon Gottfred Andersen
Jon Gottfred Andersen
2023-10-18
Levert datasikkerhets kurspakke til oss som satte dype spor hos personale og bedret datasikkerheten allerede etter dag 1 og er fortsatt tilstede etter 1 år. Svært flink til å presentere innhold etter kunnskap hos deltagere.
John Ivar Liverød
John Ivar Liverød
2023-10-10
Solid kompetanse og strålende service.
Mari Østmo (www.sunnlivsstil.no)
Mari Østmo (www.sunnlivsstil.no)
2023-10-05
Northwall hjalp meg å sikre Instagram og Facebook etter jeg ble hacket, guidet meg igjennom på en grei og oversiktlig måte. Fin gjennomgang 😊
Odd Andre Gundersen
Odd Andre Gundersen
2023-09-21
Seriøst og pålitelig firma som setter sikkerhet i fokus. Hjelper deg med alt som har med datasikkerhet å gjøre. Hilsen EOP
Chris “Design”
Chris “Design”
2023-09-21
Jeg har hatt gleden av å samarbeide med Northwall, og min erfaring har vært utelukkende positiv. Teamet er profesjonelt, kunnskapsrikt og alltid villig til å gå den ekstra milen for å levere kvalitet. Anbefales på det sterkeste!