Har Facebook kontoen din blitt hacket?

  • Har du funnet et innlegg, melding eller hendelse som du ikke har opprettet med Facebook kontoen din, men det står at det er fra deg? 
  • Har noen andre kommet inn på kontoen din uten din tillatelse, og du har mistet kontroll over din konto? 
  • Har du funnet en konto som bruker navnet ditt eller bildene dine?

Hva skal man gjøre?

Det er veldig urovekkende å miste tilgangen til Facebook kontoen sin. Den inneholder ofte en mengde personlig informasjon og kommunikasjon. Noen ganger er den hackede Facebook kontoen også knyttet opp til en bedriftsside. Dette er kanskje en side arbeidsgiver har brukt mye tid å penger på å etablere. Og som dere nå ikke har kontroll på lenger. Det er viktig at den blir sikret så fort som mulig. For å få dette til er det ofte at man trenger hjelp. Mange synes det er vanskelig å forholde seg til Facebook kundeservice.

Mye kan gå tapt

Kontoen din kan inneholde private meldinger, bilder og informasjon som du ikke ønsker å dele offentlig eller med uvedkommende. I tillegg kan hackere bruke kontoen din til å sende spam eller skadelig innhold til vennene dine, noe som kan skade ditt forhold til andre. 

De kan også få tilgang til andre kontoer og tjenester som er knyttet til Facebook-kontoen din, som e-post eller andre webtjenester. Dette kan potensielt føre til identitetstyveri eller økonomisk tap. Derfor er det svært viktig å beskytte Facebook-kontoen din og handle umiddelbart hvis du mistenker at den har blitt hacket.

Hjelp med hacket Facebook profil

Vi kan hjelpe deg få tilbake Facebook kontoen din!

Northwall tilbyr å hjelpe deg når Facebook-kontoen din er hacket. Vi bistår deg med å gjenopprette tilgangen til profilen, sikre personlig informasjon og forhindre ytterligere uautorisert tilgang. 

Vi guider deg gjennom prosessen trinn for trinn, inkludert kontakt med Facebooks kundestøtte, verifisering av identitet og implementering av forbedret sikkerhet for kontoen din.

Med Northwall’s hjelp kan du få kontroll over din digitale identitet igjen.

Ring oss på telefon 93864244 eller skriv til oss i kontaktskjemaet.

Chris “Design”
Chris “Design”
2023-09-21
Jeg har hatt gleden av å samarbeide med Northwall, og min erfaring har vært utelukkende positiv. Teamet er profesjonelt, kunnskapsrikt og alltid villig til å gå den ekstra milen for å levere kvalitet. Anbefales på det sterkeste!
Odd Andre Gundersen
Odd Andre Gundersen
2023-09-21
Seriøst og pålitelig firma som setter sikkerhet i fokus. Hjelper deg med alt som har med datasikkerhet å gjøre. Hilsen EOP
Torben Nerland
Torben Nerland
2023-09-15
Siden vår har vært hacket 🤔 Tusen takk til Northwall AS ved : Mats F. Evensen for en super service med å fått siden opp gå . Anbefales👌Hilsen Gautvik Stenindustri AS.
christina bjørnerud
christina bjørnerud
2023-07-13
Rask og profesjonell bistand ved hacking av konto. God veiledning og gode råd underveis. Anbefales