fbpx

Har Instagram kontoen din blitt hacket?

  • Har du funnet et innlegg, melding eller hendelse som du ikke har opprettet på Instagram kontoen din, men det står at det er fra deg? 
  • Har noen andre kommet inn på kontoen din uten din tillatelse, og du har mistet kontroll over din konto? 
  • Har du funnet en konto som bruker navnet ditt eller bildene dine?

Hva skal man gjøre?

Det er veldig urovekkende å miste tilgangen til Instagram kontoen sin. Den inneholder ofte en mengde personlig informasjon og kommunikasjon. Noen ganger er den hackede Instagram kontoen knyttet opp til en bedrift. Dette er kanskje en profil arbeidsgiver eller du har brukt mye tid å penger på å etablere. Og som dere nå ikke har kontroll på lenger. Det er viktig at den blir sikret så fort som mulig. For å få dette til er det ofte at man trenger hjelp. Mange synes det er vanskelig å forholde seg til Instagram sin kundeservice.

Mye kan gå tapt

Kontoen din kan inneholde bilder, meldinger og informasjon som du ikke ønsker å dele offentlig eller med uvedkommende. I tillegg kan hackere bruke kontoen din til å sende spam eller skadelig innhold til vennene dine, noe som kan skade ditt forhold til andre. 

De kan også få tilgang til andre kontoer og tjenester som er knyttet til Instagram kontoen din, som e-post eller andre webtjenester. Dette kan potensielt føre til identitetstyveri eller økonomisk tap. Derfor er det svært viktig å beskytte Instagram-kontoen din og handle umiddelbart hvis du mistenker at den har blitt hacket.

Hjelp med hacket Facebook profil

Vi kan hjelpe deg få tilbake Instagram kontoen din!

Northwall tilbyr å hjelpe deg når Instagramkontoen din er hacket. Vi bistår deg med å gjenopprette tilgangen til profilen, sikre personlig informasjon og forhindre ytterligere uautorisert tilgang. 

Vi guider deg gjennom prosessen trinn for trinn, inkludert kontakt med Instagram sin kundestøtte, verifisering av identitet og implementering av forbedret sikkerhet for kontoen din.

Med Northwall’s hjelp kan du få kontroll over din digitale identitet igjen.

Ring oss på telefon 93864244 eller skriv til oss i kontaktskjemaet.